Revideret nuscenarie

DESIGNSPRINT – ONSDAG

En beskrivelse og argumentation for jeres valg af fokus, forståelse og afgrænsning af designsituationen, herunder valg af mikro-arrangement, sted og brugere.

 

  • Vi har valgt at fokusere på generte børn, som befinder sig i børne- og familieområdet. Det har vi gjort fordi, vi kan se en problematik i, at de ikke har mod på at henvende sig til eventuelle andre børn der også befinder sig i børne- og familieområdet. På baggrund af vores centrale problemstilling, har vi afgrænset vores fokus- og målgruppe, som vi finder passende i forhold til designsituationen. Vores service vil primært henvende sig til de forældre der har lyst til at arrangere mikro arrangementer for deres og andres børn.

 

Alt dette har vi fundet ud af ved hjælp af etnografiske feltstudier, hvor vi både har gjort brug af passiv og deltagende observation. Her har vi observeret at der er gode faciliteter og rammer til at afholde mikro-arrangementer, men at forældre ikke tager initiativ til dette. Derfor mener vi at vores løsning er relevant.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Revideret nuscenarie