Fremtidsscenarie

Robert – Formål og Funktion

Roberts formål: Robotten skal fungere som mellemmand mellem forældre. Derved behøver de ikke at tage direkte kontakt til andre forældre, da Robert tager sig af den direkte dialog.

Funktion: Robert gør det muligt at arrangere mikro-arrangementer selv, uden at det kræver en direkte dialog mellem forskellige forældre.

Ved hjælp af Robert kan man vælge ‘Aktivitet, Sted og Tid’ afhængigt af hvad man er i humør til. Når ens valg så er bekræftet så kommer begivenheden over på en skærm ved siden af Robert så alle kan se de nuværende mikro-arrangementer der finder sted.

  • Aktivitet vælges vha. af en touch-skærm hvorpå man kan swipe mellem forskellige aktiviteter, når den ønskede aktivitet så er valgt så kan man gå videre.
  • Sted vælges vha. af en femkantet klods hvori de forskellige placeringer på Dokk1 er forud-programmet. Robotten Robert registrerer ens valg når man har indsat den ønskede brik, dvs. den ønskede placering for arrangementet.
  • Tid, er det sidste man vælger. Her drejes der på et hjul for at indstille den ønskede tid.

Som afslutning trykker man “Færdig” og mikroarrangementet er nu oprettet i systemet og kommer frem på skærmen ved siden af.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fremtidsscenarie